dilluns, 5 de març del 2012

VOLEM IES SANTA MARIA, JA!

EL DIVENDRES 9 DE MARÇ DE 2012
CAP NIN/A VA A L’ESCOLA
ANAM TOTS JUNTS AMB ELS INFANTS AL CONSOLAT
PARTIM A LES 09.30 HORES AMB AUTOCAR DE DAVANT EL CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET



Aquest dia cap infant ha d’anar a escola, cada família ha de fer tot el que sia possible per venir amb els seus fills/es a Palma. Cal que tots/es facem un esforç i sacrifici aquest dia,  que facem tot el que ens sigui possible per la posada en funcionament de l’Institut a Santa Maria del Camí abans de l’inici de la matriculació del mes d’abril de 2012.

Anirem al Consolat de Mar, és el dia en que es fan el Consells de Govern de les Illes Balears. Ens concentrarem davant la seu de la Presidència, per ser rebuts, per ser escoltats, per exigir de nou “Volem l’Institut, Ja!”

Hi anirem amb autocar des de l’escola, ens trobam a les 9 del matí i partirem a les 09.30 hores, l’autocar ens deixarà davant el Consolat i també ens recollirà.

Tornarem devers les 12.00 hores, i els/les alumnes continuaran l’activitat escolar.




Els pares i les mares que els sia del tot impossible o molt difícil acudir amb els seus infants al Consolat, els/les demanam que signin l’autorització –que repartirem demà 06/03/2012- de que els/les seus/seves fills/es puguin quedar al Poliesportiu. Hi haurà monitors/es que se’n faran càrrec d’ells/es i els/les tendran cura.  Que heu de tornar a l’escola com a màxim el dijous 7 d’abril de 2012.


NO HI  POTS FALTAR!
HEM DE SER MOLTS AL CONSOLAT DE MAR!
VOLEM L’INSTITUT, JA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada