dilluns, 5 de març de 2012

CAP NIN/A VA A L'ESCOLA DIVENDRES 9

EL DIVENDRES 9 DE MARÇ DE 2012
CAP NIN/A VA A L’ESCOLA
ANAM TOTS JUNTS AMB ELS INFANTS AL CONSOLAT
PARTIM A LES 09.30 HORES AMB AUTOCAR DE DAVANT EL CEIP MESTRE GUILLEMET


Aquest dia cap infant ha d’anar a escola, cada família ha de fer tot el que sia possible per venir amb els seus infants a Palma. Cal que tots facem un esforç i sacrifici aquest dia, que facem tot el que ens sigui possible per la posada en funcionament de l’Institut a Santa Maria del Camí abans de l’inici de la matriculació del mes d’abril de 2012.

Anirem al Consolat de Mar, és el dia en que es fan el Consell de Govern de les Illes Balears. Ens concentrarem davant la seu de La Presidència, per ser rebuts, per ser escoltats, per exigir de nou “Volem l’ Institut, Ja!”

Hi anirem amb autocar des de l’escola, ens trobem a les 9 del matí i partirem a les 09.30 hores, l’autocar ens deixarà davant el Consolat i també ens recollirà.

Tornarem devers les 12.00 hores, i l’alumnat continuarà amb l’activitat escolar.

Aquest dia també hi haurà el servei d’escoleta matinera i el servei de menjador escolar.

Els pares i les mares que els sia del tot impossible o molt difícil acudir amb els seus infants al Consolat, els demanem que signin l’autorització –que adjuntem- de que els seus infants puguin anar-hi o quedar al Poliesportiu. Hi haurà monitors/res que se’n faran càrrec d’ells/es i els tindran cura. L’autorització l’heu de tornar a l’escola com a màxim el dijous 8 de març de 2012 a les 9h del mati, per poder preveure nombre de places d’autocar i monitors/res. PENSAU QUE EL PRINCIPAL OBJETIU ÉS “CAP NIN/A A L’ESCOLA”.

 Per més informació consultau el blog de l’APIMA.

NO HI POTS FALTAR!
HEM DE SER MOLTS AL CONSOLAT DE MAR!
VOLEM L’INSTITUT, JA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada